Τα προϊόντα Sex Shop σε αυτή την σελίδα απευθύνονται μόνο σε ενήλικους 18+.
Αρχική / Sex Shop

Sex Shop

 Ένα κατάστημα που προσφέρει προϊόντα που σχετίζονται με τη σεξουαλική και ερωτική απόλαυση. Ένας πολύ σύντομος ορισμός, πίσω από τον οποίο, όμως, κρύβονται τόσα πολλά ταμπού, για χώρους που χαρίζουν μόνο χαρά στους ανθρώπους.

 

Το σεξ είναι απόλαυση και χαρά και πρέπει να το ζούμε ελεύθερα και σίγουρα χωρίς τύψεις".

 

Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας στο Χαλάνδρι πάντα συσκευασμένο το προϊόν χωρίς διακριτικά!

 

Αγόρασε εύκολα & γρήγορα, ερωτικά είδη & δονητές, με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Μεγάλη Ποικιλία. Εγγύηση Ποιότητας.

 

Εμπιστοσύνη και εχεμύθεια!

Η αποστολή των δεμάτων μας γίνεται πάντα με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα προς τους πελάτες μας. Σας διαβεβαιώνουμε πως το περιεχόμενο της παραγγελίας σας είναι εμπιστευτικό και μόνο εσείς γνωρίζετε τι περιέχει. Οι διανομείς και οι εταιρείες courier δεν μπορούν να γνωρίζουν το περιεχόμενο του δέματος σας και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να παραδώσουν δέμα το οποίο έχει ανοιχθεί ή παραβιασθεί. 

 

Σε περίπτωση που το δέμα το οποίο παραλάβατε είναι ανοιγμένο ή έχει σημάδια φθοράς και κακομεταχείρισης παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

τηλ. 210 6825044

 

Δείτε τα προϊόντα του Sex shop

 

100% Διακριτική Συσκευασία. Η εχεμύθεια αποτελεί προτεραιότητά μας

 

Πως θα είναι το δέμα μου; 

 

Χρησιμοποιούμε πάντα ουδέτερες συσκευασίες και χάρτινα κουτιά, χωρίς καμία αναφορά στην επωνυμία μας. Για απλά/μικρά δέματα υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσουμε τις ειδικές σακούλες της Easy-Mail / Speedex που προσφέρει ευελιξία στην προετοιμασία χωρίς να θυσιάζει την ασφάλεια των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. 

 

Σε περιπτώσεις μεγαλύτερων συσκευασιών, τα χάρτινα κουτιά είναι μονόδρομος και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας με ειδικό χαρτί αφής ώστε να μην ανοίξουν ή χαλάσουν κατά τη μεταφορά. 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά μερικές από τις συσκευασίες που χρησιμοποιούμε. 

Όροι Sexshop

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, προτού επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε κάποια παραγγελία / αγορά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα 

 

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας