Τα προϊόντα ατμίσματος και Sexshop σε αυτή την σελίδα απευθύνονται μόνο σε ενήλικους 18+.
Αρχική / Blog / Ηλεκτρονικό τσιγάρο τον χειμώνα

Ηλεκτρονικό τσιγάρο τον χειμώνα

Πίσω στο blog
30/10/2021
Ηλεκτρονικό τσιγάρο τον χειμώνα

Τι πρέπει να προσέξετε!

Ο χειμώνας καραδοκεί και έτσι μας δίνετε η ευκαιρία να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για πιο ασφαλές άτμισμα!

Ακόμα και αν δεν ζείτε σε πολύ κρύες περιοχές της χώρας, είναι πιθανό να χρειαστεί να συνδυάσετε τον χειμωνιάτικο καιρό με το άτμισμα.  

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε 4 συμβουλές για να απολαύσετε το άτμισμά με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

1. Το νερό εχθρός του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Το χιόνι, ο πάγος και η βροχή αποτελούνται από νερό. Από την άλλη, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή και άρα θα πρέπει να μείνει μακριά από το νερό σε κάθε περίπτωση. 

Ένα από τα προτερήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κλειστούς χώρους. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ατμίσετε σε εξωτερικό χώρο στη βροχή ή στο χιόνι, φροντίστε να έχετε μαζί σας μια ομπρέλα ή να κάτσετε κάτω από ένα υπόστεγο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη μεταφοράς.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι η συσκευή σας έχει βραχεί, θα πρέπει να την απενεργοποιήσετε, να αφαιρέσετε την μπαταρία και να αποθηκεύσετε όλα τα εξαρτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου σε ένα ασφαλές μέρος.

Μη δοκιμάσετε να ατμίσετε εάν δεν ελέγξει τη συσκευή σας κάποιος ειδικός.

2. Υγρό αναπλήρωσης και υπερβολικό κρύο.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θέλεις να ατμίσεις και να μην μπορείς. Για να μην σας τύχει λοιπόν, καλό είναι να μην αφήνετε το υγρό αναπλήρωσης ή ακόμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο (οι συσκευές λειτουργούν σωστά σε ομαλά επίπεδα θερμοκρασίας καλό είναι να δείτε τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή) σας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να μετατρέψουν το υγρό σε πηχτό μείγμα το οποίο δεν θα είναι ευχάριστο κατά το άτμισμα. 

Παρ’ όλα αυτά, εάν ξυπνήσετε μια μέρα και το υγρό αναπλήρωσής σας έχει γίνει πηχτό σαν μέλι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ανακινήστε το μπουκάλι με δύναμη για λίγο μέχρι να πάρει την αρχική του μορφή και θα είναι και πάλι έτοιμο για να ατμίσετε!

3. Αποφύγετε το άτμισμα στην οδήγηση και μέσα στο αυτοκίνητο.

Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε και το αυτοκίνητό σας δεν έχει προλάβει να ζεσταθεί μπορεί, λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας, ο ατμός που θα εκπνεύσετε αντί να διαλυθεί να παραμείνει, μειώνοντας την ορατότητά σας.

Επίσης, πολλοί ατμιστές παραπονιούνται ότι τα παράθυρά τους θολώνουν πολύ εύκολα λόγω του ατμίσματος. Εμείς, θα σας συμβουλεύαμε να μην ατμίζετε όταν οδηγείτε για να μην έρθετε ποτέ σε αντίστοιχη θέση.

4. Τα μεταλλικά επιστόμια και το υπερβολικό κρύο.

Για ευνόητους λόγους τα μεταλλικά επιστόμια είναι σχεδιασμένα ώστε να κρυώνουν πιο εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί και να παγώσουν, προσοχή λοιπόν!

Η αλήθεια είναι ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι βροχές δεν είναι και το καλύτερο για άτμισμα. Όμως αν ακολουθήσετε σωστά τις συμβουλές μας σας εγγυόμαστε ότι θα μπορέσετε να ατμίσετε άνετα το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας