Τα προϊόντα ατμίσματος και Sex Shop σε αυτή την σελίδα απευθύνονται μόνο σε ενήλικους 18+.

Ποιοι είμαστε

Η telepolis πρώην hotshop.gr ιδρύθηκε το 2006, με αντικείμενό την εισαγωγή και διάθεση πάνω από 10.000 προϊόντα τεχνολογίας, είδη σπιτιού, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και περιφερειακών καθώς και την παροχή υπηρεσιών service στην Ελληνική αγορά. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η μέγιστη βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον καταναλωτή σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Επισκευές κινητών τηλεφώνων, Laptop, Σταθερών Υπολογιστών, Playstation, Scooter Xiaomi στο Χαλάνδρι. Ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα www.telepolis.gr με εκατοντάδες προϊόντα τεχνολογίας και υποστήριξη αυτών. Είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες σας σε ότι αφορά τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο hardware ή software.

Όλοι οι φορητοί υπολογιστές από δεύτερο χέρι ελέγχονται προσεκτικά, καθαρίζονται και έχουν περάσει μια σειρά δοκιμών πριν τεθούν σε πώληση.

Ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα PC και Laptop , Γνήσια Windows 10 και εγγύηση και στην μπαταρία!

Στο όνομα χώρου telepolis.gr (Καρατζάς Γεώργιος, ΑΦΜ: 055018450, Αριθμός ΓΕΜΗ: 142629503000 ιδρύθηκε το 1996, Σοφοκλή Βενιζέλου 17 Χαλάνδρι Τ.Κ.: 15232, email : info@telepolis.gr, Τηλέφωνο: 210 6825044), λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα  που έχει ως σκοπό την πώληση συσκευών κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας